Even voorstellen

Als je mijn website bezoekt, dan hoort daar een nadere kennismaking bij. Er zit natuurlijk altijd nog een mens achter de fotograaf.

Mijn naam is Patrick Bruijstens, geboren in Den Haag, waar ik tot op heden nog steeds vertoef en werkzaam ben in het onderwijs en de sport. Mijn creativiteit is aangeboren en mijn hele leven ben ik al bezig die creativiteit op allerlei vlakken te ontwikkelen. Zo ontwerp en maak ik kostuums, regisseer en speel ik binnen het (amateur)theater en ontwikkel ik activiteiten voor evenementen. De tak van Fotografie heeft me daarnaast altijd bijzonder getrokken, omdat je hierin verschillende disciplines raakt: ontwerpen, uitdenken, maken, bewerken, allemaal zaken die helpen hèt beeld te creëren dat door een creatief proces is ontstaan.

Ik begon al op jonge leeftijd met fotografie. Na de HAVO startte ik op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waar fotografie een vast vak op het rooster was. Echter, na twee jaar ben ik overgestapt naar de PABO om docent Basisonderwijs te worden. Nu, zoveel jaar later, hing het idee om professioneel fotograaf te worden nog steeds in mijn achterhoofd en daarnaast leek alles ineens samen te komen. Daarom heb ik de stap gezet om de opleiding tot vakfotograaf te gaan volgen, om zo alsnog die droom waar te maken. Je bent immers nooit te oud om te leren en dromen moet je volgen. Ik hoop in ieder geval veel mooie projecten te mogen doen en wie weet kan ik iets voor jou betekenen, hetzij in de fotografie of op een ander manier. Voor mijn andere creatieve activiteiten verwijs ik je graag naar PeeBee Creatief.